• Bernat Picornell i Grenzner

  Embolicat i compromès en 50.000 temes i merders... Es creix i s’aprèn des de les entitats. Política? Possiblement una vocació... Projecte polític? Independència, sens cap mena de dubte. Fotografia? Un gran hobby!
 • Podeu contactar amb mi a: bernatpicornell@gmail.com bernatpicornell@hotmail.com
 • Més sobre mi

  Fotografies de la càrrega policial de dimecres a la nit al Flickr!!
 • Catalunya Ràdio

 • RSS 3cat24.cat

 • RSS Cugat.cat

  • La Intersindical-CSC convoca una jornada de vaga general aquest dijous 20 febrer, 2019
   La Intersindical-CSC convoca per aquest dijous una jornada de vaga general per demanar millores laborals i en protesta contra el judici als polítics independentistes. Entitats independentistes, el PDeCAT, ERC i sindicats com Unió de Pagesos i la CGT donen suport a una aturada que demana la 'immediata absolució de totes les persones imputades, empresonad […]
   Acn
 • Anuncis

Resultats de les enquestes

Bé, publico els resultats de les dues enquestes que fins aquesta matinada estaven obertes al bloc… La primera era referida a les candidatures del XXVè congrés d’Esquerra. Hi havia quatre opcions tot i que sóc conscient que al ser “llistes obertes” podies votar un possible candidat a la presidència i un secretari general de diferents candidatures…
Han votat 42 persones i la candidatura “guanyadora” ha estat la d’en Joan Puigcercós i en Joan Ridao… Pel que fa a la segona posició ha estat per la candidatura de Carretero i Carandell seguits a només un vot, de Jaume Renyer i Uriel Bertran. Per últim, el tàndem Benach i Niubó ha obtingut 7 vots.
Publico els resultats avui, dia de jornada electoral a Esquerra Republicana. Molt segurament, el pròxim post ja serà amb els resultats definitius damunt la taula!

La segona pregunta que hi havia damunt la taula era qui preferia els votants: Barack Obama o Hillary Clinton. La data per tancar la votació la vaig fixar a l’Agost, mes en el qual se celebrarà la convenció demòcrata. Ho vaig fer ja que pensava que els superdelegats serien els que acabarien triant un candidat o un altre. Però finalment he tancat la votació aquest dissabte ja que Hillary Clinton es retirarà, previsiblement, de la carrera cap a número u de les llistes Demòcrates de les eleccions a la Casa Blanca.
S’han registrat 36 vots dels quals el 85% (30) ha anat a parar a Barack Obama i el 15& (6) a Hillary Clinton

Post escrit per ___

Posted by Picasa
Anuncis

Una resposta

 1. Ei Bernat, quina casualitat, anava a comentar-te lo del boicot a Air Berlin però veig que ja ho tens. Per cert, hauries d’escriure un post sobre el tema, centran-te en la denúncia contra Joan Puig, amb qui m’agradaria solidaritzar-me. Els facciosos nacionalistes espanyols s’en renten les mans.

  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: