• Bernat Picornell i Grenzner

  Embolicat i compromès en 50.000 temes i merders... Es creix i s’aprèn des de les entitats. Política? Possiblement una vocació... Projecte polític? Independència, sens cap mena de dubte. Fotografia? Un gran hobby!
 • Podeu contactar amb mi a: bernatpicornell@gmail.com bernatpicornell@hotmail.com
 • Més sobre mi

  Fotografies de la càrrega policial de dimecres a la nit al Flickr!!
 • Catalunya Ràdio

 • RSS 3cat24.cat

 • RSS Cugat.cat

  • La Intersindical-CSC convoca una jornada de vaga general aquest dijous 20 febrer, 2019
   La Intersindical-CSC convoca per aquest dijous una jornada de vaga general per demanar millores laborals i en protesta contra el judici als polítics independentistes. Entitats independentistes, el PDeCAT, ERC i sindicats com Unió de Pagesos i la CGT donen suport a una aturada que demana la 'immediata absolució de totes les persones imputades, empresonad […]
   Acn
 • Anuncis

Ministres…. i república! Que no ministres republicans

Segon post del dia però és que l’anterior no era d’opinió sinó d’exposició!
Voldria remarcar dos temes dels últims dies: la nomenació dels ministres i el 77è aniversari de la 2a república.
Comencem per la recent designació o ratificació dels ministres que conformaran, segurament fins a una nova reestructuració, el govern de Zapatero. Voldria destacar-ne uns quants que per bé o per malament em criden l’atenció. Primerament i podríem dir que s’emporta l’oscar a la millor designació la Carme Chacón. Personalment crec que en ZP, posant-la en una cartera tan important s’ha assegurat dues coses: seguir amb la política de “com més dones millor al capdavant” (i ara explicaré aquesta afirmació abans que algú se m’enfadi) i per altra banda assegurar-se que el PSC no aixecarà la veu al Congrés dels Diputats per damunt del PSOE. Qui són els grans ministres i els que mouran tots els fils? Vice-presidència (De la Vega), Economia (Solbes), Interior (Rubalcaba), Exterior (Moratinos) i Defensa (Chacón). En el moment en que la Chacón està present en les principals decisions d’estat, aquesta pressionarà al PSC per tal que no aixequi la veu. En cas de donar-li un “mini-ministeri” seria fàcil aixecar la veu. Com que serà “persona d’estat”… Ep, potser que li fem cas! En fi, més enllà de tot això del PSC m’encanta com la gent s’estima Catalunya, diu que ho donaria tot per ella i després s’envà a Madrid, crida Viva Ezpanaya i Viva el rey i res tu, que fa baixada! Un exèrcit que molt Català no és i un rei que de Català deu tenir l’Urdangarín i ni això, que és de ses illes i a més treballa a Madrid… Res tu, un cop més paper fenomenal de ministres Catalans a Madrid.
Seguint avall trobem a Magadalena Álvarez… M’abstindré de fer comentaris. El que està clar és que, com a mínim, l’AVE ja ha arribat… Esperem que no passem cap penúria amb la L9 o les passarem canutes!
Seguint avall avall…. Celestino Corbacho! Ràpidament: que després diguin que una carrera és important… En aquesta vida pots fer de tot sense una carrera, fins i tot ministre d’Espanya! Res, té molta formació!
Cap avall cap avall trobem un ministre d’indústria no català… Tota una novetat!
Seguim tirant la rodeta avall i… un ministre de Sanitat que es mou o s’ha mogut en el camp de la sanitat… Tot un detall!
Finalment un nou ministeri: IGUALTAT!! Primer de tot felicitar sincerament per aquesta política en relació a la “dona”! És un pas més en contra de les polítiques de la “dona” que tenen molts partits…. Igualtat i punt, no polítiques de la dona! I pel tema que és massa jove… I què? Qui té algun problema? Falta d’experiència? Els joves i no tant joves també hem de jugar amb la política! Bé que la portaveu del PP és jove i ningú ha dit res al respecte.
Pel que fa a la política de: cada cop més dones…. Estic en profund desacord. Crec que el sistema de quotes és vergonyós i que només afavoreix dones “florero”. Si són bones? Endavant cap problema! Però llavors no et facis fotos amb les ministres presumint del tema… No hauria de ser una qüestió normal? Doncs normalitzem-ho JA!

Canviant de tema… Només volia rememorar els 77 anys de la proclamació de la 2a república Espanyola… Sí, és Espanyola i això no ens arregla res, però com a mínim és un petit pas cap a… la llibertat??

Anuncis

Una resposta

 1. “Canviant de tema… Només volia rememorar els 77 anys de la proclamació de la 2a república Espanyola… Sí, és Espanyola i això no ens arregla res, però com a mínim és un petit pas cap a… la llibertat??”

  Home, reduir totes les coses bones de la República a un petit pas cap a la llibertat de Catalunya…. evidentment que és això, pero també molt més, qualsevol política social que es faci a Espanya acabarà beneficiant també als catalans…
  Però bé, ja coneixes el meu punt de vista al respecte.

  Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: