• Bernat Picornell i Grenzner

  Embolicat i compromès en 50.000 temes i merders... Es creix i s’aprèn des de les entitats. Política? Possiblement una vocació... Projecte polític? Independència, sens cap mena de dubte. Fotografia? Un gran hobby!
 • Podeu contactar amb mi a: bernatpicornell@gmail.com bernatpicornell@hotmail.com
 • Més sobre mi

  Fotografies de la càrrega policial de dimecres a la nit al Flickr!!
 • Catalunya Ràdio

 • RSS 3cat24.cat

 • RSS Cugat.cat

  • La Intersindical-CSC convoca una jornada de vaga general aquest dijous 20 febrer, 2019
   La Intersindical-CSC convoca per aquest dijous una jornada de vaga general per demanar millores laborals i en protesta contra el judici als polítics independentistes. Entitats independentistes, el PDeCAT, ERC i sindicats com Unió de Pagesos i la CGT donen suport a una aturada que demana la 'immediata absolució de totes les persones imputades, empresonad […]
   Acn
 • Anuncis

ecologisme de pacotilla!

Avui toca parlar d’ICV. Ells, tot ecologistes i macos crec que estan tenint una actuació deplorable amb el tema del TRANSVASAMENT del Segre al Llobregat.

En l’últim post opinava que l’ecologisme té un cost, i en aquest cas també té un cost. Trobo realment hipòcrita estar en contra del transvasament de l’Ebre i, en canvi, certs partits mirin de fer-lo d’un altre riu, per què senyors, no ens enganyem i que no ens enganyin! NO és una “aportació puntual d’aigua del Segre al Llobregat” és un transvasament (fer passar aigua d’un riu a un altre, segons ens diu el diccionari).

Alguns diran: home, és que és temporal, només és mentre duri la sequera! I què t’assegura que un futur no serà permanent? Amb aquest transvasament deixes seca a la Cerdanya, la Seu d’Urgell, etc. per donar aigua a la capital. Ben trist. Si us plau, aneu aquest estiu a la Cerdanya o a la Seu i mireu la quantitat d’aigua que porta el Segre… Ben poca! I no només això, hi ha hagut anys que a l’alçada de Martinet les truites es morien per falta d’aigua… Aneu i veureu, que aquella aigua no soluciona que 5 milions de persones es quedi sense aigua a la boca

Un transvasament va en contra de la natura, malmets alguna zona per donar aigua a una altra que no precisament és més important! És per això que critico el paper d’ICV. Hem d’estar en contra de TOTS els transvasaments. Començant pel de l’Ebre, seguint pel del Segre i acabant pel Roîne!!

Esperem que ERC no se sumi a l’espectacle!

NO AL TRANSVASAMENT

NI A L’EBRE… NI ENLLOC!!!

Anuncis

Una resposta

 1. SECURITY CENTER: See Please Here

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: