• Bernat Picornell i Grenzner

  Embolicat i compromès en 50.000 temes i merders... Es creix i s’aprèn des de les entitats. Política? Possiblement una vocació... Projecte polític? Independència, sens cap mena de dubte. Fotografia? Un gran hobby!
 • Podeu contactar amb mi a: bernatpicornell@gmail.com bernatpicornell@hotmail.com
 • Més sobre mi

  Fotografies de la càrrega policial de dimecres a la nit al Flickr!!
 • Catalunya Ràdio

 • RSS 3cat24.cat

 • RSS Cugat.cat

  • La Intersindical-CSC convoca una jornada de vaga general aquest dijous 20 febrer, 2019
   La Intersindical-CSC convoca per aquest dijous una jornada de vaga general per demanar millores laborals i en protesta contra el judici als polítics independentistes. Entitats independentistes, el PDeCAT, ERC i sindicats com Unió de Pagesos i la CGT donen suport a una aturada que demana la 'immediata absolució de totes les persones imputades, empresonad […]
   Acn
 • Anuncis

Vaga d’autobusos

Post escrit per Bernat Picornell

Fa unes setmanes vaig escriure un correu-e al Comitè de descansos de treballadors de TMB ja que durant el Fòrum Social Català m’havien repartit un tríptic en el qual no quedaven clars (des del meu punt de vista) certs punts de les demandes. Vaig escriure fent-me passar per advocat del diable, i aquesta en va ser la contestació.

Ara mateix la discussió amb l’empresa és d’on surten els dies que necesitem per tenit dos dies de descans setmanal. La direcció diu que de la reorganizatció de hores i nosaltres diem que de la reducció de hores. Bàsicament, ells volen que sigui el treballador que asumeixi treballar encara més hores cada dia o que se li desconti del sou. Nosaltres diem que és l’empresa la que ha d’asumir els costos d’una reducció de jornada anual sense costos económics pels treballadors/es. Encara no hem entrat a debatre en quin dia (de dilluns a diumenge) de la setmana haurian de colocar-se, ni si haurian de seguir seguits.

En segon lloc, i en relació al company Teo, basicament el que va pasar és que en aquella cotxera el cap es negava a donar la llista de serveis mínims i tractava de ficar la por al cos als treballadors per que fessin d’esquirols. Quan va veure que cap de les dues coses funcionavan va decidir que el antidisturbis es posesin en un cordó just davant del piquet per no poder informar als companys/es i d’aquesta manera també imposibilitat veure si eren serveis mínims o no. Això va provocar un aument de la tensió i quan un mosso va empenyar i li va clavar una patada al Teo ell només va dir que no el peguessin. Acte seguit li van caure garrotades per tot arreu.

Espero que t’hagi clarificat la situació.

Comitè de descansos


Què en penseu del tema?

Imatge del dibuixant Azagra


És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge.

Anuncis

2 Respostes

 1. This comment has been removed because it linked to malicious content. Learn more.

 2. See here or here

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: